Apliko për Punë - Connect

Apliko për Punë

Designer për Punim Katalogu (Freelancer)


Te IDEOJE, NDERTOJE & ORGANIZOJE ne menyre profesionale katalogun me te gjitha produktet qe kompania ofron ne treg.

Ne varesi te aftesise se kandidatit mund te kerkohen edhe pune te tjera si: ndertim I flyer-ave, fletpalosje etj.

Kërkesat:

  • Eksperiencë e ngjashme pune përbën avantazh
  • Njohuri të mira në Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop dhe aplikacione tjera të ngjashme
  • Të jetë dinamik/e dhe kreativ/e duke ofruar ide të reja lidhur me procesin e punës, dhe të ketë vëmendje të përkushtuar ndaj detajeve

Nëse mendon se I plotëson kriteret e lartëpërmëndura dhe je gati për tu bëre pjesë e kompanisë sonë, dërgoni CV-në tuaj në adresën e email-it më poshtë.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Adresa: Rruga Siri Kodra, ish-frigoriferi, ngjitur me karburantin Gega Oil.

TelefonoDërgo CV