Trapan me goditje dhe bateri

13,900 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

Trapan me goditje dhe bateri 10.8 V
  • Trapan i lehte me goditje, me nje dizajn vecanerisht kompakt per nje perdorim te gjithanshem
  • I pajisur me funksion me goditje per shpim ne beton
  • I paisur me drite te integruar per te ndricuar vendin e punes 
  • Numer xhirosh : 0-1400/min
  • Diametri i shpimit ne beton / celik / dru: 10mm / 10mm / 18mm


Të Dhëna

#Vlera
Numri SerialPower Maxx sb
Garancia6 muaj