Vidiator me goditje dhe bateri

23,500 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

Vidiator me goditje dhe bateri 10.8 V
  • Vidiator me nje forme ergonomike perfekte per nje mbajtje sa me te rehatshme dhe jo te lodhshme
  • I pajisur me nje mekanizem rrotullues me rendiment dhe jetegjatesi te larte
  • Drite e integruar per te ndricuar vendin e punes
  • Teknologji Ultra-M: karikim efikas dhe i bute, shfrytezim optimal i energjise dhe jetegjatesi ekstreme e sherbimit
  • Numer xhirosh maksimale 1400-3000/min
  • Diametri i shpimit ne celik/dru : 10mm / 22mm


Të Dhëna

#Vlera
Numri SerialPowermaxx SSD
Garancia6 muaj