Matrapikme bateri 36V

89,000 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

Matrapik me bateri 36V
  • Matrapik me 3 funksione : shpim, shpim pa goditje dhe thyerje
  • Maksimumi i normes goditese : 4500/min
  • Diametri i shpimit me punto : 32 mm
  • Diametri i shpimit me gote : 68 mm 
  • Cmimi perfshin 2 bateri dhe karikues


Të Dhëna

#Vlera
Numri SerialKha 36-18 -ltx 32
Garancia6 muaj