Transpaletë full electric

588,900 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

Transpaletë full electric me kapacitet 2 ton dhe lartësi 3m. 


Të Dhëna

#Vlera
Numri SerialTFE2000
Garancia1 vit