Pistolete Silikoni Sallam Fischer

4,497 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

- Performance dhe siguri te larte

- Shperndarje me e lehte e silikonit

- Praktike dhe dizajn ergonomik


Të Dhëna

#Vlera
Numri Serial540941
Garancia0 muaj