Karroce magazine me 3 rrota

9,100 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

Karroce magazine me 3 rrota per ngjitjen e shkalleve per tju mundesuar transportin e mjeteve te ndryshme ne menyre me praktike, te lehte dhe me pak lodhese


Të Dhëna

#Vlera
Numri Serial1111
Garancia0 muaj