Grup Kompresori

31,200 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

📍Grup kompresori me dy pistona për motor 2.2 kW.
📍Ndërtimi I grupit ndihmon në jetëgjatësinë e tij dhe rrit performancën e tij me 76%


Të Dhëna

#Vlera
Numri Serial1123020504
Garancia0 muaj