Lavamokete

21,900 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

📍Pastrues me vakum në të thatë dhe të njomë për larjen e tapicerive, çadrave, karrigeve, tapeteve etj.
📍 I pajisur me motor të fuqishëm prej 1200 W.
📍Depozitë detergjenti (Prurje= 0.25 l/min, Presion max= 2 bar) dhe kapacitet 20 litër.


Të Dhëna

#Vlera
Numri SerialGBP 20
Garancia6 muaj