Korrëse bari elektrike

8,900 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

📍Korrëse bari elektrike Villager, për një sipërfaqe prej 300m2, e përshtatshme për përdorim në zona të banuara falë zhurmës së ulët që ka në punim.

📍Me motor të fuqishëm prej 1000 W, me 3 nivele prerje (25mm - 55mm) dhe diametër prerje 33cm.

📍 Pranë nesh mund të gjeni një shumëllojshmëri korrësesh bari dhe aksesorëve apo pajisjeve të tjera për fushën e kopshtarisë. Stay Pro! Stay Connected!


Të Dhëna

#Vlera
Numri SerialVilly 1000 E
Garancia2 vite