Korrëse bari elektrike

19,900 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi


📍Korrëse bari elektrike Villager, për një sipërfaqe prej 800m2, e përshtatshme për përdorim në zona të banuara falë zhurmës së ulët që ka në punim.
📍Me motor të fuqishëm prej 1800 W, me 7 nivele prerje (25mm - 85mm) dhe gjeresi prerje 42 cm.
📍 Pranë nesh mund të gjeni një shumëllojshmëri korrësesh bari dhe aksesorëve apo pajisjeve të tjera për fushën e kopshtarisë. 
Stay Pro! Stay Connected!


Të Dhëna

#Vlera
Numri SerialVilly 1800 P
Garancia2 vite