Korrëse bari elektrike

4,400 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

📍Korrëse bari elektrike e përshtatshme për të arritur sipërfaqet që nuk arrihen lehtësisht, falë konstruktit dhe përmasave të vogla.
📍E pajisur me dorezë që rrotullohet 180 gradë dhe kokë që rrotullohet 90 gradë për punë horizontale dhe vertikale, me fuqi 350W dhe diametër prerje 250 mm.


Të Dhëna

#Vlera
Numri SerialET 355
Garancia2 vite