Pompë uji

9,800 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

📍Pompë Villager e projektuar për të shpërndarë ujin me një prurje prej 3000 l/h dhe fuqi 600 W, lartësi maksimale 35 m dhe thellësi maksimale 8 m.
📍E veshur prej inoksi, rezistente për ekspozimin ndaj kushteve atmosferike. 


Të Dhëna

#Vlera
Numri SerialJGP 600
Garancia2 vite