Motokose multifunksionale

29,900 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

📍Nëse keni nevojë për një pajisje që pret barin me fije, përdor një disk për shkurre apo barishte të egra, pret ligustra dhe shërben si sharrë për krasitje pemësh, atëherë mos kërkoni më!
📍Mjet multifunksional me fuqi 900 W, kapacitet rezervuari të benzinës 0.9 litër. 


Të Dhëna

#Vlera
Numri SerialMBC 33 E
Garancia2 vite