Pompë uji

9,900 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

📍Pompë Villager e projektuar për të shpërndarë ujin me një prurje prej 3200 l/h dhe fuqi 800 W, lartësi maksimale 38 m dhe thellësi maksimale 8 m.
📍E veshur prej inoksi, rezistente për ekspozimin ndaj kushteve atmosferike. 


Të Dhëna

#Vlera
Numri SerialJGP 800
Garancia2 vite