Korrëse bari

39,900 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

📍Korrëse bari, për një sipërfaqe 1100 m2 me mbledhës bari.
📍Mundëson prerjen e barit në 7 nivele lartësish duke filluar nga 2.5 - 7.5 cm.
📍E pajisur me motor të fuqishëm 1700 W, për tju përshtatur kërkesave si për përdorim profesional ashtu dhe shtëpiak.


Të Dhëna

#Vlera
Numri SerialV 46 E
Garancia2 vite