Motokose elektrike

25,900 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

📍Motokosë Villager e përshtatshme për sipërfaqe të pabarabarta për t’ju përshtatur të gjitha pritshmërive.
📍E pajisur me një motor me dy kohë, me fuqi 1400 W, diametër prerje (kokë najloni) 41.5 cm dhe diametër prerje me disk 255 mm.
📍Model profesional për përdorim intensiv dhe ndalon mbinxehjen.


Të Dhëna

#Vlera
Numri SerialBC 1900 E
Garancia2 vite