Motokosë me benzinë

23,900 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

📍Motokosë Villager e përshtatshme për sipërfaqe të pabarabarta për t’ju përshtatur të gjitha pritshmërive.
📍E pajisur me një motor me dy kohë, me fuqi 1250 W, diametër prerje (kokë najloni) 43 cm dhe kapacitet i depozitës së benzinës 1 litër.
📍Model gjysmë-profesional për përdorim intensiv dhe ndalon mbinxehjen.


Të Dhëna

#Vlera
Numri SerialBC 1250 S
Garancia2 vite