Korrëse bari

43,500 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

📍Seria VRS e korrëseve të barit është dizejnuar për mirëmbajtjen e sipërfaqeve me gjelbërim nga 1100-1500 m3.
📍E gjithë seria u konceptua në mënyrë që të ofrojë një gamë të gjerë karakteristikash për të plotësuar kërkesat e cdo konsumatori.
📍Performanca e lartë e korrëses vjen falë motorit të fuqishëm prej 1.75 kW.
📍Korrësja mundëson prerjen e barit në 5 nivele lartësish nga 27 në 80 mm dhe është e pajisur me mbledhës bari me kapacitet 60 litër për një ambjent pune më të pastër. 


Të Dhëna

#Vlera
Numri Serialv 460 p
Garancia2 vite