Motokosë me benzinë

29,900 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

📍Motokosë Villager e përshtatshme për sipërfaqe të pabarabarta për t’ju përshtatur të gjitha pritshmërive.
📍E pajisur me një motor me dy kohë, me fuqi 1300 W, disk me 24 dhëmbë dhe kapacitet i depozitës së benzinës 1 litër. 


Të Dhëna

#Vlera
Numri SerialBC 1900 E
Garancia2 vite