Korrëse traktor

349,000 LEK

289,000 LEK

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

📍Korrëse traktor projektuar për mirëmbajtjen e hapësirave deri në 5000 m2.
📍Me motor të fuqishëm prej 9.9 kW, kapacitet të kutisë së mbledhjes së barit 240 litra dhe kapacitet të depozitës së karburantit 6 litër, arrin të presë barin deri në 7 gjatësi të ndryshme duke filluar nga 2.5 deri në 8 cm.
📍Aksesorët përkatës të cilat I shtohen arrijnë ta kthejnë këtë traktor në një mjet multifunksional të përshtatshëm për tu kujdesur për parqe dhe fusha sporti për golf ose futboll. 

Ofertat jane te vlefshme vetem per blerje online!


Të Dhëna

#Vlera
Numri SerialVT 1005
Garancia2 vite