Punto Betoni me 2 koka SDS-PLUS - Connect

Punto Betoni me 2 koka SDS-PLUS

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

Punto Beton + Hekur MS5 TURBOKEIL 253,
Punto mund te shpoje beton dhe hekurin qe ndodhet brenda kolonave te betonit.


Produkte të Ngjashme