Përshkrimi

1. Tub uji me 3 shtresa.
2. I përforcuar me fill të cilësisë së lartë.
3. Rezistent dhe elastik.
4. Presioni: 25 bar.
5. Diapazoni i temperaturës së operimit: -20/+60°C.
6. Jetëgjatësi e garantuar.


Produkte të Ngjashme