Bashkues universal me fileto femer ERGO

Shto në Listën e Dëshirave

Përshkrimi

Bashkues universal me fileto femër ERGO.

·         Fomë ergonomike për një bashkim të shpejtë dhe të përshtatshëm me burimin e ujit.

·         I përshtatshëm për rubinet me përmasa: ½”, ¾” dhe 1”.

·         Material ABS.


Produkte të Ngjashme