Përshkrimi

Krehër dore ERGO.

·         Për pastrimin, zbutjen, nivelimin e sipërfaqeve të vogla të tokës.

·         Sistemi SAFETOUCH siguron komfort në përdorim dhe gjithashtu mbron produktin nga dëmtimet aksidentale.

·         Doreza ergonomike me siguron komfort gjatë punës.


Produkte të Ngjashme