Përshkrimi

Kultivues ERGO.

·         Për ajrosje dhe zbutjen e tokës, ndihmon në heqjen e barërave të këqija dhe përgatitjen e shtretërve të luleve për mbjelljen e farave.

·         Sistemi SAFETOUCH siguron komfort në përdorim dhe gjithashtu mbron produktin nga dëmtimet aksidentale.

·         Dhëmbë të fortë dhe rezistent prej çeliku me maja të lëmuara, të sigurta për bimët.


Produkte të Ngjashme