Përshkrimi

Prerëse degësh IDEAL.

·         Për prerjen e degëve të thata dhe të njoma.

·         Ingranazhet e aplikuara rritin forcën prerëse.

·         Diametri maksimal i prerjes: 45 mm.

·         Doreza të lehta, rezistente prej alumini.

 


Produkte të Ngjashme