Përshkrimi

Prerëse degësh IDEAL TELESCOPIC.

·         Për prerjen e degëve të thata dhe të njoma.

·         Ingranazhet e aplikuara rritin forcën prerëse.

·         Diametri maksimal i prerjes: 45 mm.

·         Doreza të lehta, rezistente prej alumini.

·         Opsioni TELESCOPIC lejon zgjatimin e lehtë dhe të shpejtë deri në 31 cm shtesë.


Produkte të Ngjashme